SlideShare uma empresa Scribd logo
1 de 10
Dani Pedrosa El Dani Pedrosa es un jove pilot amb un futur  mol prometedor ja que tan sols en 22 anys s’ha proclamat campió de 125 cc una vegada i també 2 vegades seguides a 250 cc! Despres de aixo va dona el salt a Moto GP on va quedar en un excelentisim 5è lloc!
Valentino Rossi Valentino  Rossi es un pilot de 27 anys que ja ho ha guanyat tot en el mon de les motos!! S’ha proclamat 7 vegades campio del món!!
Podi  Aquí per finalitzar deixo un podi de la carrera de Valencia, on estan Valentino Rossi, entre daltres.

Tot sobre las_motosaserratos

Presentació Marc marquez per la Classe de la Mar.
Presentació Marc marquez per la Classe de la Mar. Presentació Marc marquez per la Classe de la Mar.

Moto Gp

• 1. Moto GP Aquí tenim una carrera de moto gp on s’estan disputan la primera posició en la ultima curva de meta!!!
  • 2. Dani Pedrosa El Dani Pedrosa es un jove pilot amb un futur mol prometedor ja que tan sols en 22 anys s’ha proclamat campió de 125 cc una vegada i també 2 vegades seguides a 250 cc! Despres de aixo va dona el salt a Moto GP on va quedar en un excelentisim 5è lloc!
  • 3. Valentino Rossi Valentino Rossi es un pilot de 27 anys que ja ho ha guanyat tot en el mon de les motos!! S’ha proclamat 7 vegades campio del món!!
  • 4. Niki Hayden Niki Hayden és un pilot de 26 anys que en el seu palmares ha aconseguit 1 campionat de moto GP al 2006 i un 3er lloc al 2005!
  • 5. Jorge Lorenzo Lorenzo es un pilot mol jove de 20 anys que te un futur mol prometedor. Destaca el seu 4r lloc a 125 cc en tan sols 17 anys i en 19 anys se va proclamar campió de 250 cc!!
  • 6. Circuit de Catalunya Aquí tenim un dels circuits mes importans i mes bonics del món! Es un dels preferits de Dani Pedrosa ja que es el seu país!
  • 7. Circuit de Mugello Aquest es el circuit de Mugello situat a Italia, l’he ficat perque a mi m’agrada mol.
  • 8. Circuit de Donington Park Aquest es el cicuit de Donigton Park, també es un dels millors circuits considerats pels pilots.
  • 9. Circuit de Le Mans I aquest circuit no podia falta perque tambè es mol famos, per les mitiques 24 hores de Le Mans!!
  • 10. Podi Aquí per finalitzar deixo un podi de la carrera de Valencia, on estan Valentino Rossi, entre daltres.