SlideShare uma empresa Scribd logo
1 de 2
Baixar para ler offline
Normativa de les 36 hores de futbol sala d’Òdena
El torneig estarà format per una fase de 4 grups amb 5 equips cada grup de la qual
passaran els 3 primers classificats de cada grup, i una fase d’eliminatòries directes
(vuitens de final, quarts de final, triangular, semifinal i final) amb 20 equips i cada
equip estarà format per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 12.
La inscripció serà de 180€/equip i es podrà fer el pagament a través del número de
compte 2100 – 5451 – 01 - 0100219789 de La Caixa fins el divendres 18 de juliol i
portar el resguard junt amb el full d’inscripció al Pavelló Poliesportiu Mestre Vila Vell
d’Òdena dimarts i dijous de 19:00 a 21:00 fins el dimarts 22 de juliol.
Hi haurà trofeus pels 4 primers classificats, pel màxim golejador, pel millor porter i pel
millor jugador de la final. I també hi haurà premi en metàl·lic pels 2 primers classificats
(450€ pel 1r i 250€ pel 2n) i obsequi pel 3r i 4t classificat.
El sorteig es realitzarà el dijous 24 de juliol a les 20:00h al Pavelló Poliesportiu Mestre
Vila Vell d’Òdena
No es podran inscriure jugadors un cop començat el torneig. Si un equip juga amb algun
jugador que no està inscrit, quedarà automàticament eliminat.
No es podrà demanar temps mort quan faltin menys de 3 minuts per acabar la part.
Si un equip es presenta 5 minuts després del començament del partit, perdrà per 3-0.
Si un equip es presenta amb 4 jugadors, s’haurà de disputar el partit. Si un jugador
arriba amb el partit començat (i si està inscrit), es podrà incorporar amb previ avís a
l’àrbitre. Si un equip es presenta amb 3 jugadors, no podrà disputar el partit.
Si un jugador és expulsat amb vermella directa, no podrà jugar el següent partit del seu
equip. Si és expulsat amb doble targeta groga, sí que podrà jugar el següent partit. Si
aquest fet succeeix 2 cops, llavors no podrà jugar el següent partit del seu equip.
Si en un partit, els 2 equips tenen una vestimenta que pot induir a confusions, l’equip
que en l’horari estigui com a visitant, es posarà pitralls.
Si en els partits d’eliminatòria directa, el partit acaba en empat, es realitzarà una tanda
de penals al millor de 3. Si cada equip llença 3 penals i persisteix l’empat, es produiran
llançaments de penals en forma de mort sobtada.
Si un jugador és menor d’edat, haurà d’emplenar una autorització
L’organització del campionat no es fa responsable dels danys que puguin patir els
jugadors durant la disputa de les 36 hores, ni tampoc es fa responsable de les possibles
pèrdues d’objectes als vestidors i al pavelló.
Desenvolupament de les 36 hores de futbol sala d’Òdena
Fase de grups:
El torneig serà compost per 4 grups de 5 equips cada grup. Cada partit de la fase de
grups constarà de 2 parts de 15 minuts cadascuna a temps corregut. Hi haurà 3 minuts
de descans entre cada part i 5 minuts de descans entre partit i partit.
Vuitens de final:
En aquesta eliminatòria, participaran els 3 primers classificats de cada grup. Els partits
constaran de 2 parts de 18 minuts cadascuna i també seran a temps corregut. Hi haurà 3
minuts de descans entre cada part i 6 minuts de descans entre partit i partit.
Quarts de final
En aquesta eliminatòria participaran els 6 equips guanyadors de l’eliminatòria de
vuitens de final. Els partits tindran la mateixa durada que els partits de vuitens de final
Triangular
En aquesta eliminatòria participaran els 3 equips perdedors de quarts de final. Els partits
seran d’una part de 15 minuts amb 5 minuts de descans entre partit i partit. El
guanyador del triangular serà el 4t equip semifinalista.
Semifinals:
Els 3 guanyadors dels quarts de final i el guanyador del triangular passaran a les
semifinals. Els partits de semifinals constaran de 2 parts de 20 minuts amb un descans
de 5 minuts entre cada part i 5 minuts entre partit i partit.
Final:
Els guanyadors de les semifinals passaran a la final. La final constarà de 2 parts de 25
minuts a temps corregut cada part. Hi haurà 10 minuts de descans entre part i part.

Alfredo romeo e l' engagement dei Social
Alfredo romeo e l' engagement dei SocialAlfredo romeo e l' engagement dei Social

Article 2 automation of metadata capture from available sources
Article 2 automation of metadata capture from available sourcesArticle 2 automation of metadata capture from available sources
Article 2 automation of metadata capture from available sourcesShweta Singh

Class 16 online 1 a special presidential version
Class 16 online 1 a special presidential versionClass 16 online 1 a special presidential version

Old Hungarian blessing.
Old Hungarian blessing.Old Hungarian blessing.

Autorització menors 36 hores de futbol sala
Autorització menors 36 hores de futbol salaAutorització menors 36 hores de futbol sala
Autorització menors 36 hores de futbol salaOriol69

Normativa 36 hores de futbol sala
Normativa 36 hores de futbol salaNormativa 36 hores de futbol sala
Normativa 36 hores de futbol salaOriol69

Mais de Oriol69 (7)

• 1. Normativa de les 36 hores de futbol sala d’Òdena El torneig estarà format per una fase de 4 grups amb 5 equips cada grup de la qual passaran els 3 primers classificats de cada grup, i una fase d’eliminatòries directes (vuitens de final, quarts de final, triangular, semifinal i final) amb 20 equips i cada equip estarà format per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 12. La inscripció serà de 180€/equip i es podrà fer el pagament a través del número de compte 2100 – 5451 – 01 - 0100219789 de La Caixa fins el divendres 18 de juliol i portar el resguard junt amb el full d’inscripció al Pavelló Poliesportiu Mestre Vila Vell d’Òdena dimarts i dijous de 19:00 a 21:00 fins el dimarts 22 de juliol. Hi haurà trofeus pels 4 primers classificats, pel màxim golejador, pel millor porter i pel millor jugador de la final. I també hi haurà premi en metàl·lic pels 2 primers classificats (450€ pel 1r i 250€ pel 2n) i obsequi pel 3r i 4t classificat. El sorteig es realitzarà el dijous 24 de juliol a les 20:00h al Pavelló Poliesportiu Mestre Vila Vell d’Òdena No es podran inscriure jugadors un cop començat el torneig. Si un equip juga amb algun jugador que no està inscrit, quedarà automàticament eliminat. No es podrà demanar temps mort quan faltin menys de 3 minuts per acabar la part. Si un equip es presenta 5 minuts després del començament del partit, perdrà per 3-0. Si un equip es presenta amb 4 jugadors, s’haurà de disputar el partit. Si un jugador arriba amb el partit començat (i si està inscrit), es podrà incorporar amb previ avís a l’àrbitre. Si un equip es presenta amb 3 jugadors, no podrà disputar el partit. Si un jugador és expulsat amb vermella directa, no podrà jugar el següent partit del seu equip. Si és expulsat amb doble targeta groga, sí que podrà jugar el següent partit. Si aquest fet succeeix 2 cops, llavors no podrà jugar el següent partit del seu equip. Si en un partit, els 2 equips tenen una vestimenta que pot induir a confusions, l’equip que en l’horari estigui com a visitant, es posarà pitralls. Si en els partits d’eliminatòria directa, el partit acaba en empat, es realitzarà una tanda de penals al millor de 3. Si cada equip llença 3 penals i persisteix l’empat, es produiran llançaments de penals en forma de mort sobtada. Si un jugador és menor d’edat, haurà d’emplenar una autorització L’organització del campionat no es fa responsable dels danys que puguin patir els jugadors durant la disputa de les 36 hores, ni tampoc es fa responsable de les possibles pèrdues d’objectes als vestidors i al pavelló.
  • 2. Desenvolupament de les 36 hores de futbol sala d’Òdena Fase de grups: El torneig serà compost per 4 grups de 5 equips cada grup. Cada partit de la fase de grups constarà de 2 parts de 15 minuts cadascuna a temps corregut. Hi haurà 3 minuts de descans entre cada part i 5 minuts de descans entre partit i partit. Vuitens de final: En aquesta eliminatòria, participaran els 3 primers classificats de cada grup. Els partits constaran de 2 parts de 18 minuts cadascuna i també seran a temps corregut. Hi haurà 3 minuts de descans entre cada part i 6 minuts de descans entre partit i partit. Quarts de final En aquesta eliminatòria participaran els 6 equips guanyadors de l’eliminatòria de vuitens de final. Els partits tindran la mateixa durada que els partits de vuitens de final Triangular En aquesta eliminatòria participaran els 3 equips perdedors de quarts de final. Els partits seran d’una part de 15 minuts amb 5 minuts de descans entre partit i partit. El guanyador del triangular serà el 4t equip semifinalista. Semifinals: Els 3 guanyadors dels quarts de final i el guanyador del triangular passaran a les semifinals. Els partits de semifinals constaran de 2 parts de 20 minuts amb un descans de 5 minuts entre cada part i 5 minuts entre partit i partit. Final: Els guanyadors de les semifinals passaran a la final. La final constarà de 2 parts de 25 minuts a temps corregut cada part. Hi haurà 10 minuts de descans entre part i part.